Vrouwenkapsels

Kapsels, gecreëerd in ons salon, die meteen in het oog springen

Als vrouw is het belangrijk er goed uit te zien en te blijven uitzien. Af en toe van kapsel veranderen is dus zeker een must! 
Om dit te verwezenlijken en tot een goed eind te brengen hebt u een specialiste ter zake nodig. 

Als erkend Joico salon zorgen wij ervoor dat u straalt, welk kapsel u ook verkiest. Zowel voor trendy, moderne kapsels als voor de klassieke versies kunt u in ons salon terecht. Dus een nieuw kleurtje, een baleage of een mooi opsteekkapsel, het kan allemaal.

Bovendien voelt u zich in ons salon meteen thuis. Wij verwelkomen u steeds met de glimlach en in een gezellige, huiselijke sfeer verzorgen wij uw haren tot in de puntjes.

Mannenkapsels

Mannenkapsels voor lang, halflang en kort haar

Vandaag de dag is het niet enkel belangrijk als vrouw om er goed uit te zien, maar ook als man. Dit hebben wij bij De Brusherie reeds ruime tijd door. Daarom zorgen wij ook dat onze mannelijke klanten er aantrekkelijk en goed uitzien.

Zowel voor een stoere, puur mannelijke snit als voor een klassieke look kunt u bij ons terecht. Wij werken steeds op afspraak zodat u nooit veel tijd hoeft te verliezen.

De haarmode vraagt om creativiteit en in ons salon is daar zeker geen gebrek aan. Weet u zelf niet goed welk kapsel zichzelf aan te meten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 
Samen met u overlopen wij de mogelijke stijlen. U verlaat ons salon met een stralende look en loopt ongetwijfeld meteen in de kijker.

Let’s party!

Ontdek de mooiste bruids- en feestkapsels 

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Of moet u naar een leuk feestje of galabal en wilt u schitteren? 
Kom dan langs in ons salon voor de mooiste feestkapsels.

Door onze jarenlange ervaring toveren wij uw kapsel om tot een waar kunstwerk. Uw haar zal meteen opvallen en ongetwijfeld bij iedereen in de smaak vallen.

Zowel voor opsteekkapsels als voor speciale bruidskapsels, als dan niet gecombineerd met accessoires, kunt u langskomen in De Brusherie. 
Wij werken steeds op afspraak zodat u perfect uw afspraak kunt plannen voor u naar het feest of diner moet. Uw haar zal dus perfect in vorm zijn op het ogenblik dat u het restaurant, de feestzaal, het stadhuis of de kerk binnen wandelt. 

Wie dit wenst kan bij ons ook de bijhorende maquillage laten aanbrengen.

Bel ons meteen en ontdek hoe wij u omtoveren tot een echte diva of gentlemen!